SEO-copywriting: een website met inhoud

Een mooi jasje rond je website is al top. Nu nog werken aan de inhoud. Want alleen door puik geschreven teksten en juist gekozen trefwoorden (zoekmachine- of SEO-optimalisatie) komen bezoekers op jouw website terecht, blijven ze hangen en nemen ze contact.

Websiteteksten zijn niet te vergelijken met de inhoud van een brochure of krantje. Op het scherm zorg je voor tekst mét inhoud, maar ook voor een diagonale leesvorm waarbij de kernwoorden uitgelicht worden. Een lezer 'scant' zo veel sneller de tekst en weet direct de kernboodschap eruit te halen. Begeleid je teksten ook met goed beeldmateriaal en zorg voor eigen of rechtenvrije foto’s. Sprekende beelden bij mooi geschreven copy houden de lezer geboeid.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de internetmarketingwereld, weet EmMaLingua je websiteteksten optimaal te schrijven of te reviseren voor de zoekmachines. Want niet alleen het systeem achter je website is belangrijk: hoe meer relevante inhoud je site heeft, hoe interessanter Google het vindt om je site te bezoeken en hoog te ‘ranken’. Verfris regelmatig ook je inhoud met nieuwsartikelen of blogs. De zoekmachines houden van een website in beweging, je bezoekers lezen graag nieuws.

EmMaLingua schoolt zich regelmatig bij als SEO-copywriter en Google-vertaler. 

Benieuwd naar onze zoekmachine-copywriting-skills? Neem contact!

SEO-copywriting of gewoon effectieve teksten?

Copywriting is het schrijven van teksten met als doel om mensen aan te zetten tot actie, zoals het kopen van een product, het gebruiken van een dienst, het inschrijven voor een nieuwsbrief ... Niet alle teksten moeten geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines. Soms heb je gewoon overtuigende, pakkende en effectieve teksten nodig die de aandacht trekken en de beoogde doelgroep aanspreken.

Waarom een beroep doen op EmMaLingua voor jouw copywriting?

✔️Expertise in marketing: met een communicatie- en marketingachtergrond begrijpt EmMaLingua hoe woorden effectief te gebruiken om de aandacht van de lezer te trekken en die tot actie aan te zetten.
✔️SEO-optimalisatie: teksten kunnen geoptimaliseerd worden voor zoekmachines (SEO-teksten). De inhoud is verrijkt met  relevante zoekwoorden en strategieën om de vindbaarheid en ranking in zoekmachines te verbeteren.
✔️Doelgerichte inhoud: of het nu gaat om het genereren van leads, het verbeteren van conversies of het informeren van lezers, EmMaLingua maakt teksten die zijn afgestemd op jouw specifieke doelstellingen.
✔️Schrijven in meerdere talen: meertalige copywriting of SEO-vertaling zijn een must voor bedrijven met een internationaal publiek.

Profiteer van professionele schrijvers met ervaring in het creëren van overtuigende en/of zoekmachinevriendelijke content die je doelgroep aanspreekt en je (online) aanwezigheid versterkt. Neem vandaag nog contact.

Man die SEO optimalisatie tekent met stift