SEO-copywriting: een website met inhoud

Een mooi jasje rond je website is al top. Nu nog werken aan de inhoud. Want alleen door puik geschreven teksten en juist gekozen trefwoorden (zoekmachine- of SEO-optimalisatie) komen bezoekers op jouw website terecht, blijven ze hangen en nemen ze contact.

Website teksten zijn niet te vergelijken met de inhoud van een brochure of krantje. Op het scherm zorg je voor tekst mét inhoud, maar ook voor een diagonale leesvorm waarbij de kernwoorden uitgelicht worden. Een lezer kan zo sneller de tekst ‘scannen’ en hij weet zo direct de kernboodschap eruit te halen. Begeleid je teksten ook met goed beeldmateriaal en zorg voor eigen of rechtenvrije foto’s. Sprekende beelden bij mooi geschreven copy houden de lezer geboeid.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de internetmarketingwereld, weet EmMaLingua je website teksten optimaal te schrijven of te reviseren voor de zoekmachines. Want niet alleen het systeem achter je website is belangrijk: hoe meer relevante inhoud je site heeft, hoe interessanter Google het vindt om je site te bezoeken en hoog te ‘ranken’. Fris regelmatig ook je inhoud op door nieuwsartikelen of blogs toe te voegen. De zoekmachines houden van een website in beweging, maar ook je bezoekers lezen graag nieuws.

EmMaLingua schoolt zich trouwens regelmatig bij als SEO-copywriter en Google-vertaler. 

Benieuwd naar onze zoekmachine copywriting skills? Contacteer ons of vul het offerteformulier in!

Man die SEO optimalisatie tekent met stift